фирми продукти
представяме
работа
 
Изящна декорация с бродерии

Вижте няколко изящни и красиви бродерии за акцентите в дома. Вместо с конци обаче, те са направени с разноцветна копринена панделка, оформяща ефектни мотиви.


Красива сърцевидна бродерия на покривката за масата

Изящна декорация с бродерии

Деликатна и ненатрапчива, но заедно с това и много красива, тази бродерия е оформена в краищата на покривката за маса. Тя представлява декоративен мотив със зелени стебла и цветчета в розово. Декорацията е оформена върху измиваща се основа, очертана върху покривката, чрез френски възли и бод "lazy daisy".

Изящна декорация с бродерии


Ето детайла на тази декорация. В центъра на цветчетата, оформени с розова копринена панделка, с френски възел са оформени тичинките. С копринена панделка в зелено пък са оформени листенцата на цветчетата, свързани с групи от френски възли в розово.


Монограмна декоративна възглавничка

Изящна декорация с бродерии

Вместо да създадете монограмна декорация чрез някои от стандартните техники – с бродерия с конец, с боя или апликация, вижте този очарователен мотив. Той е решен в зелено, жълто и розово – цветове, които изпъкват чудесно на фона на светлосинята основа. Към бродерията са добавени интересни акценти – мъниста, които подчертават красотата на мотивите.

Изящна декорация с бродерии


Това е детайлът върху декоративната възглавница в синьо. Той е великолепна цветна каскада от свежи нюанси, оформяща латинската буква S. Няколко нюанса на розово оформят розовите пъпки и цветчета, оформени с копринени панделки. Стръкчетата зеленина също са оформени с листа от коприна, а детайлите са направени от френски възли. Много изкусно оформен, всеки детайл е създаден с много вкус и внимание, за да наподобява мотивите в природата.


Теменужена бродерия върху салфетките за хранене


Изящна декорация с бродерии

Салфетките за хранене са освежени с тази деликатна бродерия на теменужки, оформени с копринена панделка в розово и лилаво. Центърът на цветчетата е оформен с френски възел в жълто, а стръкчетата са в два нюанса на зеленото.

Изящна декорация с бродерии


Детайлът представя деликатните цветчета на теменужките, оформени в два координиращи цвята. Тънките стебла на растенията са създадени чрез усукване на панделката, а листата – от широчината й. Двата нюанса на зеленото създават триизмерен образ на зеленината и оформят повече релеф.


Цветна подложка за напитки

Изящна декорация с бродерии

Малките подложки за напитките са още по-ефектни с тази деликатна бродерия по периферията. Тя представлява група от кръгчета, оформени от бродираната зеленина и акценти в розово.

Изящна декорация с бродерии


Всеки детайл се състои от основа от зелена панделка – усукана или отпусната. Акцентите са от копринена панделка в розово, която оформя нежни цветчета, сгушени между копринените листа, а в центъра на всяко от тях, с френски възел в жълто, са оформени тичинките.



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, декорация, бродерия, цветни мотиви

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg